Tehoa järjestösi viestintään

Branzine vie julkaisusi nykyaikaan hallitusti ja laadulla

Branzine on uusi WordPress-pohjainen täydellinen verkkolehtipalvelu, joka on rakennettu järjestöjen viestintää varten

Branzine verkkolehti on uusi tapa tehdä lehteä:

 • Alustana maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä Word Press.
 • Helppo sisällöntuotanto, paljon tuotantoa helpottavia ominaisuuksia.
 • Artikkeleiden tuottaminen verkkolehteen on yksinkertaista, alusta huolehtii ulkoasusta.
 • Voit käyttää artikkeleissasi kuvia, videota, multimediaa, audiota ja somen sisältöjä.
 • Branzine skaalautuu näppärästi eri päätelaitteille, sitä on helppo lukea puhelimella, tabletilla ja tietokoneella toisin kuin pdf-näköislehtiä.
 • Verkolehti toimii hyvässä sopusoinnussa printtilehden kanssa.

Tilaa ilmainen yhdistyksen verkkolehtiopas!

Olemme rakentaaneet yhdistyksille oppaan, joka käy läpi yhdistyksen verkkolehtiprojektin askel askeleelta. Sen lukemalla tiedät, mistä aloittaa, missä ovat projektin sudenkuopat ja mihin kannattaa panostaa. Oppaassa kerrotaan selkeästi miten verkkolehti kehittää jäsenviestintää -vaikka yhdessä printtilehden kanssa.

Aito verkkolehti on yhtä helposti luettavissa kännykällä, tabletilla ja tietokoneella

Pdf:stä tehtävät näköislehdet eivät ole enää tätä päivää, koska ne ole luettavissa mobiililaitteilla. Tietokoneellakin lukeminen tapahtuu palstoja zoomaten. Siksi niiden lukijamäärät jäävät usein pieniksi. Branzine skaalautuu kaikkiin päätelaitteisiin ja sitä on helppo lukea niin kännykällä kuin tietokoneellakin. Et tarvitse mitään ylimääräisiä ohjelmia, käyttämäsi selain riittää kaikkeen.

Tutustu demolehteemme

Rakensimme lehden esittelyä varten demolehden, jonka avulla voit tutustua verkkolehden ominaisuuksiin. Käy katsomassa!

Lisäominaisuudet tuovat tehoa ja monipuolisuutta viestintään:

 • Some on mukana verkkolehdessä. Voit jakaa lehden sisältöä somekanavissasi ja tuoda somepäivityksiä lehteesi näkyville.
 • Voit julkaista artikkeleita jatkuvana virtana tai voit ajastaa kaikki kerralla ilmestymään esim. paperilehden ilmestymisen aikaan.
 • Helppo kuvamateriaalin optimointi lehdelle sopivaan kokoon. Et tarvitse mitään Photoshoppeja.
 • Verkkolehdessä on monipuolinen mainonnanhallinta-osio, voit tehostaa yhteistyötä kumppaniesi kanssa tarjoamalla ilmoitustilaa sähköisessä mediassa tai hyödyntää GoogleAds -ilmoituksia tuomaan lehdelle lisärahoitusta.
 • Verkkolehteen on liitettävissä tehokas kävijäseuranta, jonka avulla näet, miten lehteäsi luetaan.

Branzine taipuu moneen:

 • Branzineen voi liittää jatkuvan sähköisen lukijapalautteen, jonka tuottaman tiedon avulla verkkolehteä voi kehittää parhaan lukijapalvelun saavutamiseksi.
 • Tarvittaessa artikkeleihin voidaan liittää esimerkiksi keskustelu-osio, jossa jäsenet voivat vaihtaa mielipiteitään jutusta.
 • Lehden tekijöille voi tehdä erilaisia rooleja, joiden avulla on helppo hallita kokonaisuutta. Toimittajat voivat tehdä vain heille tarkoitettuja asioita, jolloin tekeminen on helpompaa.
 • Somekanavien kautta saadaan houkuteltua lukijoita verkkolehteen antamalla vinkkejä jutuista.
 • Jäsenmäärää saadaan kasvatettua lisäämällä julkaisun yhteyteen sähköinen jäsenhakemus.
 • Verkkolehti voidaan julkaista vain jäsenille, näytenumeroita ja -artikkeleita voi olla vapaasti luettavissa tai siitä voidaan tehdä maksullinen jäsenetu -miten vain yhdistys asian parhaaksi näkee.

Fiksusti toteutettu verkkolehti on uusi jäsenetu ja mahdollistaa digitaaliset sisällöt, artikkeileiden aihepiirien mukaisen seurannan ja verkkolehden arkistossa säilyvät vanhemmatkin jutut -ja ne ovat aina luettavissa siellä missä on verkko ja kännykkä.

Branzine on hallittu prosessi, joka tuo yhdistykselle hyvän ja monipuolisen diginäkyvyyden

Verkkolehden ulkoasua voidaan muokata tarpeen mukaan, Alla linkissä oleva esimerkki on tehty uutisluontoisen verkkolehden tarpeisiin. Ratkaisut tehdään aina asiakkaan tarpeen mukaan ja erityyppiset toimialat luonnollisesti vaativat erinäköisiä toteutuksia.

Ota yhteyttä, kerromme verkkolehden monista vaihtoehdoista mielihyvin lisää!

Tilaa ilmainen yhdistyksen verkkolehtiopas!

Olemme rakentaaneet yhdistyksille oppaan, joka käy läpi yhdistyksen verkkolehtiprojektin askel askeleelta. Sen lukemalla tiedät, mistä aloittaa, missä ovat projektin sudenkuopat ja mihin kannattaa panostaa. Oppaassa kerrotaan selkeästi miten verkkolehti kehittää jäsenviestintää -vaikka yhdessä printtilehden kanssa.