Esimerkkejä töistämme

Branderin tekijät ovat tehneet mitä erilaisimpia projekteja kaikille viestinnän sektoreille. Me Branderissa hallitsemme viestinnän kaikki temput yritysilmeestä printti- ja verkkomarkkinointiin ja multimediaan. Kaikissa viestinnän ja visuaalistamisen vaiheissa Branderin vahva ammattilaisten joukko on koottavissa tarpeen mukaan projektisi käyttöön. Saat täsmäosaamista juuri sinun tarpeisiin.

Luksia

Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, sai uuden visuaalisen ilmeen 

Rantarata

Rantarata-projekti käynnistyi laajalla viestintäsuunnitelmalla, jonka tavoitteena oli luoda kaikille viidelle Rantarata-kunnalle yhteiset puitteet Rantaradan viestintään. Sen jälkeen Branderi loi sivuston, sille tietoa välittävän sisällön ja asiallisen raikkaan ilmeen.

Norrby Gård

Branderi suunnitteli alusta loppuun uuden visuaalisen verkkopalvelun, joka tuo näyttävästi esille Norrbyn upeat tilat ja monet mahdollisuudet. Branderi toteutti myös uuden ilmeikkään kuvapankin, jolla kartanoa nyt markkinoidaan.

Suomen Majakkaseura

Suomen Majakkaseuran visuaalinen ilme ja verkkosivut sekä lukuisat tuotteet tuovat seuralle paljon positiivista julkisuutta ja myös rahaa Suomen majakoiden suojelutyöhön.

Kuvausmatkat

Kuvausmatkat tekee valokuvaajien toivematkoja eksoottisille kuvauspaikoille.

Branderin tekijöiden projektit kertovat osaamisesta viestinnän kaikilla alueilla. Meillä osataan kaikki, mitä tarvitset kirkkaan yritysilmeen saavuttamiseksi. Keinot on monet ja niistä voimme toteuttaa useimmat: graafinen suunnittelu, sisällöntuotanto, valokuvaus, multimedia, videotuotanto ja web design. Tälle sivulle olemme koonneet muutamia esimerkkejä Branderin osaajien projekteista. Astu sisään visuaaliseen maailmaan.