Brandin rakennus, visuaalinen ilme, graafinen ohjeisto, valokuvaus

LUKSIA

Branderi suunnitteli Luksialle uuden visuaalisen ilmeen, Graafisen ohjeiston ja perusviestit sloganeineen sekä lukuisan määrän sovelluksia esitteistä ilmoituksiin ja lomakkeistoon. Toteutimme myös laajan kuvapankin viestinnän tarpeisiin seuraavaksi viideksi vuodeksi.

Luksian visuaalinen ilme kuvastaa oppimisen mukanaan tuomaa positiivista tulevaisuutta. Luksia rakentaa parempaa tulevaisuutta ammattitaidon kehittämisen kautta. Tunnus kuvastaa myös yhdessä tekemisen energiaa, joka säteilee ympäriinsä. Luksia tuo valoa elämään.

Ilmeen uudistamisen ja brandinrakennuksen yhteydessä Luksialle rakennettiin myös satojen kuvien kuvapankki, jolla uutta brandia ja uusia viestejä on helppo rakentaa. Kuvapankissa on valmiina originaalit ja verkko- ja officekäyttöön optimoidut originaalit.

Luksian brandikuvien olennaisin tehtävä on välittää mielikuvia siitä, että Luksia tarjoaa ratkaisuja opiskelijoiden elämään ja ammattihaaveisiin. Kuvat tarjoavat nuorille samaistumispintaa ja herättävät mielikuvia ja unelmia, että jotain vastaavaa minäkin haluan opiskella ja tehdä työkseni.

Luksian kuvissa ihmiset ovat rakentamassa tulevaisuuttaan tai jo valmistuneita ammattiin, josta on jo pidempään haaveiltu. Kuvilla luodaan mielikuvia ammattitaidosta ja osaamisesta.