Brandin rakennus, visuaalinen ilme

Suomen Majakkaseura

Suomen Majakkaseura on vuonna 2003 perustettu yhdistys, joka vaalii Suomen majakoiden kulttuuriperintöä. Yhdistys on kuunostanut mm. Märketin majakan Ahvenanmaalla ja Gustavsvärnin vanha sumusireeninhoitajan rakennus Hangossa on sekin entisöity huolella.

Majakkaseuran visuaalinen ilme korostaa seuran perinteitä ja tehtävää: Pitää Suomen majakat elossa. Seuralle on tehty myös runsaasti varainhankintamateriaalia elokuvajulisteista ja postikorteista, kirjoista ja multimedioista aina lukuisiin elokuviin asti.

Suomen Majakkaseuran verkkosivu-uudistukselle oli selkeä tavoitteet: Sen haluttiin esittelevän seuran toimintaa monipuolisella valokuvan käytöllä, houkutella ihmisiä tutustumaan seuran toimintaan ja tehdä jäseneksi liittyminen helpoksi. Samoin sivuston tulee palvella seuran lukuisia talkoo-ja tapahtumahankkeita paremmin vähentämällä rutiinityötä, tuoda tapahtumat ja ajankohtaiset asiat selkeästi esille ja helpottaa tuotemyyntiä. Sivusto integroitiin vielä jäsenrekisterin kanssa, jolloin moni asia suoraviivaistui entisestään. Kaikki tämä tarvittiin näyttävällä esillepanolla ja niin, että sivuston kehittäminen ja ylläpito on mahdollista tehdä paljolti talkootyönä. Tähän kaikkeen WordPress -alusta on mitä mainion väline. Käy tutustumassa sivuihin: https://www.majakkaseura.fi

Majakkasaaret -kalenteri on ollut Seuran varainhankinnan keskipisteessä yli vuosikymmenen, ja siitä on tullut jo klassikko. Kalenterimyyntiä tukemaan tehtiin Majakkasaaret -multimedia, joka sai ensi-iltansa Turun konserttitalossa täydelle salille.